Mr.Florent Selca vije më librin e radhës Trëndafila të Bardha

Portali JaninaPress njofton se Mr.Florent Selca pedagog i respektuar dhe autor i shumë punimeve ka sjellur dhe librin e tretë të titulluar Trëndafila të Bardha zhanrit dashurisë jetës etj

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2176622492393338&id=100001368255089

Leave a Reply