A.Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor -Thaçi dhe UÇK-ja janë Legjendare

I shqetesuar me ngjarjet e fundit me ngritjen e aktakuzave kunder krereve te UÇK -së Thaçit Veselit Krasniqit ,dhe Rexhep Selimit Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor solidarizohet me bashkëluftëtarët e vet dhe në emër te tij dhe enveristave solidarizohemi me vlerat e shenjta luftes sonë .

JanninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *