Urime ditëlindja Tahir(Veli)Noci

Urime ditëlindja vëlla i dashur dhe shumē i respektuar Tahir Veli Noci i biri i kolosit të UÇK -së Veli Noci një nga pushkët e para lajmëtare të lirisë .

U rrite dhe u burrërove me idealin e babait edukaten e nënës gjysherve familjareve u shkollove dhe edukove pa harruar kurrë babain dhe vlerat .

Jetë të lumtur me më të dashurit tuaj , rrofsh sa malet e Shqipërisë

Erald Selca

Leave a Reply