Ilaz Kodra figurë e lavdishme e UÇK -së

ILAZ KODRA FIGURË LEGJENDARE E UÇK-SË
03.06.1966-30.04.1999

Një nga figurat më të ndritura të rezistences ilegale dhe UÇK -së është heroi i kombit biri i madh i Drenices heroike dhe Shqipërisë Komandant Ilaz Kodra .

Një nga të parët në UÇK , krah i djathtë i Adem Jasharit qysh në fillim viteve 90 ta i dëshmuar dhe në LPK mërgatë mandej me përvojen e tij i dha shumë organizimit mbarëvajtjes së luftës çlirimtare kundër okupatorit serb .
I pavdekshëm modest i urtë unifikues trim mbi trima ishte Komandant Ilaz Kodra .
Të paharruar janë heronjët Iliazi motër Antigona Fazliu mbarë dëshmoret e mëmëdheut .

Erald Selca

Leave a Reply