William G Walker -Është Hero i martirëve dhe popullit shqiptar

Para rreth 21 Vitesh me parë Shefi i misionit të OSCE -KDOM Gjenerali eminent njeriu i njerëzishem William Walker denoncoi masakren krimin kundër njerëzimit të kryer në Reçak të Shtimjes nga Millosheviqi dhe shteti serb , me ketë denoncim ky njeri i drejtë u rreshtua me popullin viktimë shqiptar dhe demaskoj Serbinë ftyren e saj para bote e pikerisht ma vonë SHBA NATO u bënë aleat te ne Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës .

William Walker në çdo përvjetor është pranë reçakasave popullit tonë , dhe si veprimtar kombëtar dhe luftëtar ndjej respekt pakufishem dhe mirënjohje pafund për Walkerin dhe vëllaun tonë humanistin patriotin e palodhur Sab Gashi i cili në Amerikë o vetem fizikisht se me shpirt o në trojet arbërore çdo herë dhe burra të tillë na nderojnë si komb , vëlla Sabi ka primare kombin çdo herë prandaj e dua dhe nderoj pakufi sepse para cdo gjëje mbetet Shqiptaria dhe të jemi sa ma unik.

Gjeneral Walker , Sab vëlla admirime e respekt përjetshëm për ju punën tuaj fisnike

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *