Agim Xhigoli ;Enver Hoxha Figura më e madhe e Kombit dhe Lider i nivelit botëror

Shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor veprimtar i shquar i çeshtjes sonë kombëtare ish luftëtar i famemadhes UÇK-së , duke folur për historin aktualitetin flet për babain e kombit tonë Enver Hoxhen si shpetimtar ndertues i atdheut dhe lider planetar.

Agim Xhigoli me familjen e tij ishte halë në sy për armikun Jugosllav te kryekriminelit Tito , kur Agim Xhigoli dilte ne demonstrata kur bertiste për Enverin Shqiperinë bashkimin kombëtar te tjeret strukeshin .

Ka një jetë që Agim Xhigoli me shok vellezer idealesh që mbant lart frymen enveriane dhe atë të ceshtjes kombëtare pa kursyer asgjë nga vetja raporton portali Janina Press .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *