Fronti Popullor kujton Heroinen Shote Galica

Shote Galica është një nga bijat më të shquara të kombit figurë e spikatur e kombit e njohur për rezistencen e saj kundër armiqëve të kombit dhe fundërrinave të regjimit Zogist i cili e la të vdiste në mjerim me familje .
Azem Bejta Shoten nuk e kishte veç shoqe jete po edhe shoqe istikamesh dhe nami e lavdia e tyre tronditen Beogradin dhe qarqet tjera .
Udhëheqesi i madh dhe i lavdishëm i popullit shqiptar Enver Hoxha i dha vend meritor në histori trimereshës sonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *