Sali Krasniqi dhe Zymer Selca mbjellin Fidane të Lapidari Dëshmorëve

Pas kerkeses se Nazmi Krasniqit sod mbollem nje Fidane. Une nuk po e sfidoj askend por po i faleminderoj keta burra qe sod gjeten koh me e mbjell bashk ket fidan. Nje faleminderim te veqant per Zymer Selcen i cili e finacoj ket mbjellje. Lavdi Deshmoreve te Kombit nder e respekt per ata qe si harrun kurr Deshmoret

Leave a Reply