Shkodrane Dardhishta është Heroina jonë shovenist maqedonas !

Qarqe ogurezeza sllavomaqedone vazhdojnë me urrejtje patologjike ndaj shqiptarëve dhe vlerave tona burimore autoktone .

Znj.Shkodrane Dardhishta ishte në moshë njomë rinore kur ju bashkua UÇK -së dhe simotres saj Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në luftë për liri , çlirim dinjitet e barazi .

Pjesë e një familje me taban kombëtar edukativ sportiv me kulturë Shkodranja si nënë intelektuale motër e jona kudo dhe kurdo u angazhua në detyra shteterore për të mirën e të gjithëve pa dallime racore fetare e nacionale.

Popujt pa identitet vuajnë nga komplekset po le të vuajnë , Shkodranja është bijë e madhe dhe e nderuar e shqiptarizmes .

Erald Selca

Leave a Reply