Harresa e Kryevlerave !

Është e pavdekshme jeta dhe vepra e Gjigantit Kombëtar Adem Jashari si Kryekomandant Legjendar i UÇK -së , dhe familjes Jashari që bënë epokë duke berë sakrificen më të pashembulltë të njerëzimit duke u shkrirë për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar .
Bac , jemi të zenë pas luftes egër për pushtet gjithëandej trojeve tona e ne 20 vite pas lufte nuk të kemi në Prishtinë ty madheshtinë tënde kolosale , nuk e kemi Bekim Berishen -Abeja nuk e kemi luftën çlirimtare në tekstet shkollore dhe akademike bac se pseudoelitat zhvatese mendojnë që bota sillet rreth tyre !
Sakrificat e dalëzotëseve të Shqipnisë dhe vuajtjet e popullit nuk duhet harruar kurrë !

Leave a Reply