Ilir Deda ky matrapaz politik

Ilir Deda akuzon dhe shpif , por ish drejtuesit e luftës heshtin !

Ilir Deda akuzon ish LPK UÇK -në dhe thotë po të mos ishin të huajt , këta do vepronin si Enver Hoxha pas 44 -tes .

Ilir parashutisti dhe kameloni politik ti zhvates fondesh ndërkombtare e vendore je mesu me bredhur parti me parti e ty qebesa të mungon kultura serbe ish jugosllavia .
Nuk kanë kohë me të kthyer përgjigje këta se janë te zenë pas terpijes pushtetit .

Ilir mision i LPK UÇK së ishte dëmtimi debimi i Serbisë e jo lufta vëllavrasese e me pas shtet ti duhet me dal para prokurorie e plot si ti që han molla poshtë e lartë .

Tjetra këta të thembra e Enver Hoxhes nuk i vinë janë lider mahallash politike e ai ishte Gjeneral e burrështeti i rangut botëror .
Ilir ndikimi yt është zero në politikë shëtites partish

Erald Selca

Leave a Reply