Dëshmori Beat Coli të shpallet Hero i Kosovës

Dëshmoret e Kombit janë shtylla e kombit shqiptar dhe fal tyre jemi të lirë dhe sakrifices mbinjerzore të UÇK -së .

Kolosi trimi i madh deshmori Beat Coli duhet shpall Hero i Kosoves nga organi i presidences së nderuar .

Disa herë kemi biseduar me luftëtarin veprimtarin e madh kombëtar Anton Antoni se si duhet nderuar maksimalisht dëshmoret që ja nderuan armët Skënderbeut atit tonë ne lufte kundër okupatorit serb .

Beat Coli me familje i dha kombit çdo gjë me terë qënien e tyre .

Lavdi Beatit dhe trimave trimereshave tona .

Leave a Reply