Luftëtari i njohur i UÇK -së Ilir Gashi viziton kolosin kombëtar bacen Nezir Gashi

Vizit te Nezir Gashi te heroj i gjallë qe familjarisht i dha kosoves dinitetin e kombit gjenerat pas gjenerate si ta duam kombin dhe si ta ruajm me fanatizem i urojm sherim shpejt kështu shkruan në facebook Ilir Gashi luftëtar i madh i UÇK -së

Kujtojmë lexues të nderuar se Nezir Gashit është me familje gjithmonë shtyllë e kombit tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *