Gjeneral Shukri Buja dhe lufta e UÇK -së ishin të pastra si loti

Asnjë Gjykatë në botë nuk mund ta gjykoj luften e UÇK -së kundër okupatorit barbar serb .

Familja Buja i dha kombit shumë në te gjitha etapat dhe vëllezrit Buja në këtë drejtim .

Të pathyer në burgje ilegale dhe figura eminente në UÇK LPK.

Gjeneral major Shukri Bujen dhe komanden e tij luften e tij nuk mund ta gjykoj askush sepse ishte e drejte dhe e paster si loti.

Gjykate do duhej për Serbin fashiste e jo çlirimtaret .

Erald Selca

Leave a Reply