Brazili turpëron Argjentinen prepotente !

Golat e shënuar nga dy yjet e Premier League lënë Messin me shokë jashtë finales ⚽⚽?G.Jesus dhe R.Firminjo

Brazili rikthehet në finale pas 12 vitesh, Argjentina vazhdon të notojë në ujëra të turbullta ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *