Jam me ju bashkëluftëtar Baci Jakup e Rexhep Selimi -Afrim Ajredini opinion

UÇK-ja këto shkronja arta janë vet liria po pra liria jonë ka emër ajo është UÇK-ja e cila e mundi okupatorin ç’njerezor serb .

Si bashkëluftëtar krenar nga UÇK-ja dhe mërgata unë Afrim Ajredini me mish e shpirt jam në solidarizim me shoket vellezerit e luftes dhe kundër Gjykates Speciale të padrejtë .

Thërras për unitet e bashkim popull i dashur dhe ju politikan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *