Mr.Florent Selca shpërndan librin e ri te autoritetet Komunale

Mr.Florent Selca intelektual i njohur dhe pedagog me emër autor i shumë librave me tematika të ndryshme publicistike -politike poezi prozë etj ka ndarë disa libra dhe për z.Besim Avdimetaj Drejtor i Arsimit pranë KK Pejë

Leave a Reply