Sevdail Robelli Kryetar i Nismes në Gjilan

Miq, shokë, familjarë
Dua të ju infojormojë se nga sot kam filluar edhe zyrtarisht aktivitetin politik si Kryetar i Degës së NISMA Socalidamakrate në Gjilan. Me mbështetjen e secilit prej jush besoj fuqishëm se qytetit të Gjilanit do ti ofrojmë një perspektivë të re.

Ky është postimi i z.S.Robelli i cili ka përgatitje lartë shkollore dhe ka familje shumë patriotike .

Avokat dhe emër i nderuar në qytet dhe botën sportive

Leave a Reply