Hysni Elshani (Foto) Futbollist i madh Drenicas dhe Kombëtar

Viti 1982 Turnir ne Bjellovar – Kroaci

Kjo Foto ishte nga një turne i kohes , lexues të nderuar të portalit Janina Press z.Hysni Elshani ka qenë futbollist portier i spikatur i Ferronikelit dhe emër i nderuar kudo.

Model për mirë , edhe sot ndonese në gyrbet Gjermani ku është afarist i njohur prap ndjek Ferronikelin dhe sportin shqiptar .

Hysni Elshani është ambasador i vlerave më të spikatura , një njeri i jashtëzakonshem në çdo aspekt.

Erald Selca

Leave a Reply