RAMUSH HARADINAJ ËSHTË ZEMRA E UÇK-SË NJERIU I PATHYSHËM

Erald Selca bashkëluftëtar i Komandantit të madh të ZOD të UÇK -së Ramush Haradinaj shprehet për portalin JaninaPress , se Gjykata antishqiptare speciale nuk mund ta mposht gjykoj kurrë Ramush Haradinajn luften tonë titanike çlirimtare .

Specialja ishte turp i madh dhe gabim trashanik që u votua , presioni nderkombetar është skandaloz dhe i orientuar gabim sepse Gjykim Nurenberg II do duhej kishte për Serbi Beogradin fashist e jo për shpetimtaren tonë UÇK ‘në .

Padrejtesitë ndërkombëtare mbi ne nuk duhet të na gjejnë të përcarë po unik sepse lufta gjaku sakrifica janë atribute kombëtare.

Leave a Reply