Veprimtari Anton Antoni na njofton për pllaken meritore kombētare në Famullin e nderuar të Gllogjanit

Sot në famullin e Gllogjanit kishte Feste, u Zbulua Pllaka përkujtimore,
??Streha Shqiptare?? në
Kishen e ??Shën Ndout??
në Gllogjan, në periudhen e luftës se Shëjte te U. Ç. K se, 1998- 1999, u strehuan mbi 4700 banor në Gllogjan, Nepole dhe Llugagji,
nga Drenica dhe Dugagjini,
me Inciativen e kshillit organizativ, Don. Pal Tunaj, Pashk Krasniqi( Gjenerali) prof. Mëhill Velaj, z. Nezir Berisha delegat i B. L, dhe Kryetari i B.L. Bashksia Lokale Gllogjan Peje prof. Anton Antoni
Pllaken e zbuluan Dr. Pal Lekaj,
N. kryetari i Pejës Shkumbin Gashi,
Don. Pal Tunaj, Anton Antoni,
Pashk Krasniqi, Mëhill Velaj, dhe
Pren Gjokaj vllau i dy
Deshmorve te ??Kombit Shqiptar??

Leave a Reply