Fronti Popullor e kujton Adem Demaçin madheshtorë

Fronti Popullor i Enver Hoxhes me seli në Ferizaj , Kryetari i çmuar Agim Xhigoli dhe sekretari Erald Selca të dy bashkëluftëtar nga UÇK dhe Enverista përbetuar kujtuan sot me rastin e ditës së çlirimit të pavdekshminADEM DEMAÇI , Foton e të cilit e kemi dhe zyrat tona siç e kemi dhe personaliteteve tjera eminente historike .

JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *