Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kërkon të zbardhet fati i mr.Ukshin Hotit dhe të pagjeturëve

Me rastin e 30 Gushtit ditës së të pagjetureve shoku Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor , kërkon të zbardhet fati i kolosit Ukshin Hoti dhe mijëra të pagjeturëve tanë nga Serbia dhe politika jonë të zgjohet nga gjumi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *