Agim Xhigoli dhe E.Selca nga Fronti i reagojnë Erolld Belegut

Të kontaktuar sot me telefon nga redaksia e portalit JaninaPress , zyrtaret e Frontit Popullor me seli në Ferizaj Kryetari Agim Xhigoli dhe sekretari E.Selca i reagojnë njëzeri afaristit dhe politikanit Erolld Belegu duke ja bere me dije se Enver Hoxha është figura më e madhe kombëtare dhe më e lavdishme e të gjitha kohërave i cili i dha çdo gjë atdheut e jo si ju zhvates që vec merrni nga populli !

Leave a Reply