Isen Ademi veprimtar i palodhur i Aleances dhe Ramushit

Isen Ademi nga Kodra e Trimave në Prishtinē familje me traditë kombëtare dhe me vlera nga paslufta u rreshtua sinqerisht dhe drejtë me Ramush Haradinajn e lavdishem .

Edhe sot edhe në çdo aktivitet fushatë ka dhenë maksimumin me rrethin e tij shoqëror familjar si shtyllë e Aleances .

Një njeri si Iseni meriton aplaudime respekte pafund dhe aktivistat duhet çmuar e nderuar në bazë parimit meritokracisë .

Leave a Reply