Trimat e Kumanovës është turp të harrohen -E.Selca

Trimat e Kumanovës pengje të luftës dhe politikës nuk i harrojmë ne vegjelia !

Të luftosh për liri çlirim dhe bashkim kombëtar është akti më sublim më patriotik më i madh dhe për këtë janë flijuar breza te terë , edhe sot e rreth 5 vite dhjetera bashkëluftëtare tonë të denuar me denime kapitale po mbahen si pengje politike rob lufte nga sllavomaqedonet !

Është e turpshme heshtja e bashkëluftëtareve me pozita e pa pozita e spektrit politik mbarekombëtar mediave shoqatave ndryshme etj për bijët më te mirë të kombit tonë .

Nuk ka gjykatë në botë që i mund djemtë tanë dhe moralin e tyre po ne nuk guxojmë me fjetë po duhet rizgjohemi sepse gjumi na ka kushtuar historikisht dhe indiferenca e tmerrshme .

Shokët tanë do ja dalin se janë bijë Shqipërie drejtesia dhe kauza jonë do triumfoj mbi çdo kalvarë vuajtjesh e peripetish .

Erald Selca

Leave a Reply