Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor stadiumi futbollit në Tiranë të quhet Qemal Stafa

Stadiumi i rindërtuar i ri në Tiranë mendon Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli të quhet me emrin e heroit kombëtar Qemal Stafa.

Agim Xhigoli vet është ish boksier dhe trajner i njohur ja di vleren sportit prandaj insiston kështu në bisedë për portalin JaninaPress

Leave a Reply