Një nga themeluesit e UÇK -së Lahi Brahimaj viziton Bashkëluftëtaret në Gjakovë

Vizitë shoqatave të dala nga lufta, e kam për nderë të takoj vëllëzëzit e pushkes, ata që në ditët më të vështira nuk na braktisën për asnjë moment. Kosova ende ka nevojë për kontributin e këtyre burrave dhe të gjithë neve që e duam këtë vend, që duam shtetësinë dhe dinjitetin e Kosovës.
Si dikur në perkrahje të Ramush Haradinajt duke kontribuar për vendin!

AAK119

RamushHaradinaj1

LahiBrahimaj61

Leave a Reply