Gegë Lleshi ky shqiptar i madh i një familje emblematike liridashese

Përkunder zhgenjimit madh 20 vjeçar nga politika ende ka burra dhe gra me vlera që duhet votuar mbështetur si Legjendarin R.Haradinaj po edhe burra si Gege Lleshi figure e madhe kombëtare i pathyshem në cdo etap kunder Jugosllavise kriminale

Kjo familje i dha vendit gjak bukë dhe nder i dha kombit tonë çdo gjë dhe Gega ky trim e burrë me vlera i duhet kuvendit i duhet Ramushit pranë .

Raporton portali JaninaPress

Leave a Reply