Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli kujton Masakren e Reçakut

Masakra e Reçakut është dëshmi e krimit gjenocidal, që shënoi momentin vendimtar të kthesës, gjatë luftës sonë për liri e pavarësi.

Le të mbetet ky krim, në kujtesën historike me uratën që mos t’i ndodh asnjë populli në botë

Mirënjohje UÇK -së ZON dëshmoreve luftëtareve eproreve për rezistencen dhe z.W.Walker për pasqyrimin e masakres në botë

Leave a Reply

Your email address will not be published.