Alban Xhigoli – Ultra tifoz i Real Madridit dhe sportit veçanti

Familja Xhigoli shquhen si familje atdhetare mikëpritëse sportiste dhe Albani i biri të madhit Agim Xhigoli ka vazhduar dashurin për sportin vendor dhe ndërkombëtar

Është ultratifoz i klubit shekullit Real Madridit të madh dhe menagjon kafiterin sportive Xhigoli në Ferizaj me shumë suksese një djal shembullor e prind i mirë e i përkushtuar është Albani raporton portali JaninaPress

Leave a Reply