Esposito falënderon Lukakun

Esposito për Lukaku: “Ai gjithmonë më ndihmon, gjëja që më befasoi ishte se ai tashmë më njihte, unë nuk e di se si. Kur folem ai tha se kishte parë Kampionatin Evropian nën 17 vjeç dhe ai më njihte prej atje. Ai më mori nën kujdestarin e tij brenda dhomës së zhveshjes. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *