Fronti Popullor -Qemal Stafa figurë e lavdishme Kombëtare

Ilir Demalia një palo analist i Ora News , ti zotrote dhe bashkëmendimtarët tuaj qelbanik duhet ta dini se QEMAL STAFA është emër i madh e i lavdishëm i kombit tonë se pa atë luftë nacional-çlirimtare nuk do kishte as Shqipëri e as shqiptar fare prandaj juve që ju pengon emri i tij në stadiumin e ri në ish stadiumin Qemal Stafa jeni të gjorë të mjerë zuzarë puthador armiqesh e atdhemohues!

Leave a Reply