Fronti Popullor dënon arrestimin e Kryetarit të OVL UÇK-së z.Hysni Gucati

Enveristet e Frontit Popullor me seli në Ferizaj sot në një mbledhje urgjente të strukturave në kryesimin e Kryetarit Agim Xhigoli dhe sekretarit Erald Selca me kryesinë denojne ashper bastisjen e zyrave të OVL UÇK-së dhe denojnë rastin e arrestimit të Hysni Gucatit dhe çdo luftëtari

Shteti jonë ka dështuar , duke lejuar të huajt me porosi serbe e spiunave ta denigrojne luften tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *