Veprimtari dhe Luftëtari i UÇK-Afrim Ajredini,çdo herë duke afirmuar vlerat kombëtare

Veprimtari i shquar i çeshtjës kombëtare z.Afrim Ajredini është një personalitet i dëshmuar me decenie , e tregoj veten në luftë dhe pas luftë duke qenë zë i vlerave kombëtare , kulturore e sportive ??, Afrimi punon jeton dhe vepron në Austri .

Atdhetaret e spikatur si Afrimi , mërgata jonë që po e mbanë gjallë kombin meritojnë admirim nderim dhe respekt maksimal për përkushtimin e tyre .

E.Selca

Leave a Reply