Rudi Vata më Dëshpërove !

Rudi Vata më Dëshpërove !

Ish futbollisti kuq e zi , ish Kapiteni ynë ti po jep shembull të keq duke mos e drejtuar djalin tënd të Kombëtarja jonë e moshave po te Irlanda !

Rudi , si mund shesesh mend dhe moral nëpër studiot tona tëlevizive kur ti nuk edukon dot në frymë kombëtare fëmijën tënd .

Ti do duhej ta mësoje me dashurin ndaj atdheut tonë , e jo për vendet e huaja a e din se çfarë shembulli të keq po jep ish Kapiten i Kombëtares sonë për të cilin kam pas respekt dhe emocion të veçantë .

A duhet ti hakëmirret njeriu atdheut ,pse nuk e zgjodhi President Federate ose Trajner të Kombëtares kështu !?

Më vjen gërdi nga ju Rudi dhe qasja juaj atdhemohuese , të paktën zhdukuni nga studiot tona televizive ore i paturp demagog e smirëzi .

Rudi , si duket edhe ti aksidentalisht ishe në Kombëtaren tonë !

Erald Selca Opinionist dhe Tifoz i Kombëtares Shqipëtare -Prishtinë

Leave a Reply