Fadil Jashari , dhe Fatmir Krasniqi dy muzikantë të çmuar

Fadil Jashari mërgimtar i nderuar aktor dikur dhe ilegal i LKÇK -së përkrahes i flaktë i UÇK -së është njeri i kompletuar dhe muzikant tejet i çmuar në mërgate e trojet tona me art të mirëfilltë , sëbashku dhe me kolegun e nderuar z.Fatmir Krasniqi .

Të dy burra atdhetar të paepur me kulturë dhe civilizim të madh ??????????????raporton portali Janina Press .

E .Selca

Leave a Reply