Përparim Xhafaj dhe 7 Vëllezerit Xhafaj urojnë Festat e Nëntorit

Veprimtari atdhetari e biznismeni i nderuar Ferizajas Perparim Xhafaj, me rastin e festave të Nëntorit uron mbarë kombin shqiptar .

Përparimi , në bisedë me portalin JaninaPress thotë të mos e harrojmë të kaluaren dhe të mendojmë sa ma shumë për të miren e atdheut????????????

Leave a Reply