Nën organizimin e Anton Antonit dhe rinisë së PSHDK BL Gllogjan organizon tubime elektorale masovike

Sot rinia e fshatit Gllogjan, Nepole dhe Llugagji, organizuan nje takim në përkrahje te kandidatit te PSHDK se dhe AAK se,
Anton Shala nr 19 dhe Florentina Gjergjaj nr.64
Urime dhe suksese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *