Futbollisti Adonis Shabani ftohet nga FSHF??

Futbollisti i talentuar i moshave në Gjermani Adonis Shabani , i biri i mërgimtarit patriot Afrim Shabanit ka marrë një ftesë nga sekretari gjeneral i Fshf së z.Ilir Shulku ish futbollist legjendar.

Ky superlajm na gëzon të gjithëve , dhe tregon se familjet me taban kombëtar kudo ku jetojnë i edukojnë fëmijët në frymë kombëtare .

E.Selca JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *