Agim Xhigoli :Gjykata e Padrejtë Speciale nuk e mund dot madheshtin e UÇK -së

Kryetati i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli në një intervistë me portalin Janina Press thekson se hijenat qarqet antishqiptare të huaja nuk mund ta njollosin kurrë luftën e drejtë të UÇK së kundër fashizmit serbomadh.

Lexues të nderuar kujtojmë se Agim Xhigoli me familje me dekada kontribon për Shqipërinë dhe ishte vet nga trimat e parë të UÇK -së

Leave a Reply