Minire Fetahu , kujton artistin Irfan Blakçorin

Sa me trishtim e mora lajmin per vdekjen tende Irfan.
Me vite punuam sebashku ne Redaksine e Muzikes ne RTP.
Ishe nje artist, nje kolege dhe shoke I shkelqyeshem.
Shume emisione i kemi xhiruar bashke dhe me shume perkushtim e bejshe punen.
Iku edhe nje artist ne boten e ameshueshme!
Ngushellime gjithe familjes!
???!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *