Dr.Kongres Imeraj njeriu që e duan të gjithë

Shoku im i jetës , dhe vëllau im Dr.Kongres Imeraj nga Tropja kreshnike vater atdhetadhurie e dije , është njeriu i vegjelisë njeriu që e duan i madh e i vogël sepse e karakterizon edukata dija mirësjellja ndershmeria ai është shërbëtor i popullit .

Një intelektual brilantë me familje përfekte Dr.Kongresi sot ka ditëlindjen dhe urojmë shekullin ta kalojë gjithmonë me më të dashurit e vet.

Ne ish luftëtaret e UÇK -së nuk e harrojmë kurrë kontributin e kësaj zone gjakun e dëshmoreve djersen strehen buken dhe kontributin e vet Dr.Kongresit që kishte nderin të kishte shok koloset e UÇK -së Fadil Nimani -Tigri , Bekim Berisha -Abeja etj

Dr .Kongresi është modest e nuk i do lavdatat po ne duhet ti themi të vërtetat e përshtypjet tona ??

Jetë të gjatë , o Lis i Shqipnisë sonë të dashur e shtrenjtë .

Erald Selca për portalin JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *