Vështrim nga Erald Selca

Europa dhe bota pasi po na ndjekin dhe persekutojnë ne ish luftëtaret dhe Eproret e famëmadhes UÇK-së padrejtesishtë ndoshta do ta gjykojnë dhe ish Presidentin Clinton , Gjeneralin Klark , Toni Blerin , Havier Solanen etj pse bombarduan Serbinë fashiste .
Aleati i Natos në tokë ishim ne dhe sëbashku e çliruam Kosovën nga thundrat e Jugosllavisë barbare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *