Erald Selca ;Organizimet për Skënderbeun dhe Flaka e Janarit po shënohen zbehtë !

Organizime të zbehta gjithëandej përveç homazheve , dhe dy tre llafeve në facebook për Gjigantin Gjergj Kastriotin -Skënderbeun , koloset e ilegales dhe heronjët Jusuf Gërvalla , Kadri Zeka , Bardhosh Gërvalla .
Vetëdija jonë kombëtare është si gjithmonë në pikën më të ulët , prandaj ne harrojmë lehtë sakrificat shumë shekullore për liri e bashkim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *