Jusuf Gërvalla , Kadri Zeka e Bardhosh Gërvalla Legjenda të Kombit tonë

Jusuf Gërvalla , Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla janë figura të lavdishme të historisë sonë kombëtare , pasi ishin halë në sy për Jugosllavinë kryekriminale Titiste dhe u eliminuan këta intelektual , vigan trima të pathyeshëm .
Të brymosur me ndjenja atdhetare që nga mbreteresha Teuta i madhi Skenderbe, Rilindja Ismail Qemaili Noli Avni Rrustemi Enver Hoxha e Adem Demaçi e Fazli Greicevci këta Gjiganta kombëtar nuk rreshten së kontribuari për kombin lirin dhe Bashkimin Kombëtar deri në rënien e tyre .

Enver Hoxha Lavdimadh kishte kontakte te shumeta me grupin e Jusufit dhe Kadriut dhe i mbështeti ne cdo aspekt perjete
Jeta dhe vepra e tyre zë vend meritor në historinë tonë kombëtare , hakun ua mori kush tjetër pos së lavdishmes UÇK-së e cila e mundi dëboj dhe poshteroj Jugosllavin me aleatet e vet gjeostrategjik dhe shtetin amë pranë nënë Shqipërinë ??✊

Erald Selca

Leave a Reply