Fatos Klosi ky shqiptar i madh

Fatos Klosi -Ky Hero i Gjallë i Kombit Shqiptar , intelektual profesor eminent i rangut botëror patriot shembullor , ish shefi i Sherbimit Sekret shqiptar dha kontribut të jashtëzakonshem në mbështetje të UÇK QPK -së dhe në luftën kundër terrorizmit ndërkombëtar , njeri i ndershëm dhe i papërlyer në asnjë aspekt pasuri kombëtare .
Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *