Fronti Popullor dhe Agim Xhigoli në përkrahje Elmi Reçices dhe çdo luftëtari të UÇK -së

Mjaftë ma me keto thirrje ne gjykatën speciale Ilmi Reçica ( Petriti) është një Çlirimtar patriot i vërtet shqiptarë Po na detyrojnë tê ngritëmi në protesta për Çlirimtarët Mjaftë ma ose…. po ashtu dhe sekretari Erald Selca publicist opinionist ish luftëtar i orëve të para të UÇK -së ka thenë për portalin JaninaPress se Gjykata e padrejtë speciale do dështoj keqazi sepse është e njëanshme dhe fyen luften tonë për liri e amneston kasapet serbosllav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *