Opinion nga atdhetarja dhe profesoreshë Hanife Salihu

Sot, në ditën e çlirimit, në tempullin e demokracisë anashkalohet Lufta Çlirimtare!
Sot, në ditën e çlirimit, në tempullin e demokracisë, anashkalohet njeriu që gjithë jetën e kaloi nëpër burgje për lirinë e Kosovës, Adem Demaçi!
Sot, në ditën e çlirimit, në tempullin e demokracisë do duhej në ato video-inçizimet që kishim nga miqtë tanë të ishte edhe zëri i lirisë së Kosovës, Rifat Jashari!
Kosovë, urime dita e çlirimit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *