Abdyl Mushkolaj dhe Agron Muslijaj -Dy burra mëdhenjë të Atdheut ??

Me komandantin Abdyl Mushkolaj kështu shkruan në profilin e tij në facebook z.Agron Muslijaj në një foto në kompleksin e varrezave të dëshmorëve në Gllogjanin heroik.

Janë të pandalshëm kudo në nderim të vlerave ma sublime Kombëtare Drejtor Agroni i cili me familje i dha UÇK kombit gjak e djersë dhe Kolonel Abdyl Mushkolaj ky lis i Shqipërisë raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *